[FIXED] CMO Simulation stops (Full Version)

All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Operations series >> Tech Support



Message


choam -> [FIXED] CMO Simulation stops (11/27/2019 2:07:49 PM)

Simulation stops, as pause, and play-pause just didnt work. Even after reloading autosave.
Only game restart helps.

Savefile attached

steps to repeat the problem:
Select sub
F2
«as deep as possible»
«avoid cavitation» (possible that is the key)
«Flank»
close F2 window (optional)
Press «Play»
if freeze few seconds after

Other times it frequently happens after sub dive few seconds later,




Rory Noonan -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (11/28/2019 3:09:51 AM)

Logged for investigation




choam -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (11/28/2019 10:36:53 AM)

I personaly reproduce this bug several times, and I think the problem is with "SATCOM disconected" popup window or with something related.
Game pause, when this pop-up must be shown, but no window shows, so there is no window that i should close, to continue.




Rory Noonan -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (11/28/2019 10:41:57 AM)

That is *very* useful, thank you.




Dimitris -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/13/2020 9:19:13 PM)

Is this still an issue with the current public version?




choam -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 9:05:35 AM)

I'll check it. Gimme a day




choam -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 12:01:15 PM)

I run several saves that has issue, much stable, but still an issue. Sorry ((((




Dimitris -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 12:02:37 PM)

Just to check, which version are you using?




choam -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 12:10:29 PM)

Last available in Steam: "Version 1.01.11343"




choam -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 12:17:15 PM)

btw, no problem with save, that I provide at start, but same issue on "Lone Wolf (Silent Service)" after several emersion -> use anthena -> diving on different speed.
Same picture, as was before. No pop-up window "Link 16 connection lost", and game stucked.




michaelm75au -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 12:22:10 PM)

The window isn't behind the 'screen' is it? Does ALT-TAB show it?




choam -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 12:35:43 PM)

No. But I must say, that now this issue is very rare.




Dimitris -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 12:46:20 PM)

Can you apply this update: https://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=4792252

....and give it another try?




choam -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 1:38:26 PM)

testing...




choam -> RE: [Issue] CMO Simulation stops (4/14/2020 1:56:12 PM)

Still an issue. (((




SteveMcClaire -> RE: [FIXED] CMO Simulation stops (7/17/2020 7:03:36 PM)

Should be fixed in the next update (I think this will be in build 1158) -- all scripted UI should now be running in the context of the main window. Please let me know if you're still seeing it after that.




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
1.806641E-02