Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Can't run SPWAW - help?

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [General] >> Unofficial Tech Support By Gamers for Gamers >> Can't run SPWAW - help? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Can't run SPWAW - help? - 2/22/2002 11:04:00 PM   
fatgreta

 

Posts: 5
Joined: 2/19/2002
From: Denver, CO
Status: offline
I finally got hi speed internet and downloaded the game, but it doesn't work. I'm 99.9% sure the problem is on my computer, but before I called tech support I thought I'd check. So,
1) What are the minimum specs to run the game? I have a laptop with a PII 300 with 128MB ram and a 2MB video card, but I believe the card is not working properly (see # 2) 2) The problem, which occurs with virtually every game I try to play, happens when I click on the start game icon on the start screen. Then, a movie tries to play and my computer freezes up. I believe that if I could somehow skip the movie, the game would run. So, is there any way to go directly to the game without the opening movie? I've tried running the game from the mech.exe file and hitting the space bar immediately after clicking on the "Play" icon. Neither option works, my computer freezes and I have to re-boot. Thanks for any help, Chris Buhl
cbuhl@du.edu

_____________________________

Post #: 1
- 2/23/2002 9:04:00 AM   
Supervisor

 

Posts: 5166
Joined: 3/2/2004
Status: offline
As stated in other forum posts, do you have a some sort of sound processor, SPWAW will not run without a sound card/imbedded sound. Also try updating your DirectX, I don't know what version you currently have. Try reinstalling the game over itself, many times not all the files get registered properly in the very first attempted install of SPWAW, I've seen this happen more than a few times, you can thank Microsoft for this issue.

_____________________________


(in reply to fatgreta)
Post #: 2
- 2/23/2002 9:05:00 AM   
Supervisor

 

Posts: 5166
Joined: 3/2/2004
Status: offline
Believe it or not my system config is AMD K6 400, 2mb video card, 80mb RAM, imbedded Sound Blaster Audio, 10gb hard drive, cable modem running Win 98SE with DirectX 8.1a and SPWAW runs flawlessly for me. Pretty bad considering I'm the Tech guy huh, I'm building an new powerhouse so I can help with the efforts on Combat Leader.

_____________________________


(in reply to fatgreta)
Post #: 3
Page:   [1]
All Forums >> [General] >> Unofficial Tech Support By Gamers for Gamers >> Can't run SPWAW - help? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.117