Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

[RESOLVED] Tutorials

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Air / Naval Operations >> Tech Support >> [RESOLVED] Tutorials Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[RESOLVED] Tutorials - 4/5/2019 10:48:26 AM   
sherlock1

 

Posts: 106
Joined: 7/18/2003
From: new york
Status: offline
Trying Flight Tutorial AA-1 and other tutorials Mission begins and a message states "Event Msg 1 has been Fired" This message keeps repeating itself until the mission is over No popups appear to help the player This same message in all tutorials

< Message edited by Dimitris -- 4/21/2019 1:24:47 PM >
Post #: 1
RE: Tutorials - 4/5/2019 12:07:43 PM   
TitaniumTrout

 

Posts: 175
Joined: 10/20/2014
From: Michigan
Status: offline
I just tested the AAW-1 tutorial and didn't have any issues.



Is it possible your message log settings are off? Mine are above. Beyond that the trigger should fire once and display some instructions.

_____________________________


(in reply to sherlock1)
Post #: 2
RE: Tutorials - 4/5/2019 12:44:03 PM   
sherlock1

 

Posts: 106
Joined: 7/18/2003
From: new york
Status: offline
Thanks for replying My settings are the same. Same message still appears throughout tutorial I deleted all tutorials and reinstalled them with the same results

(in reply to TitaniumTrout)
Post #: 3
RE: Tutorials - 4/5/2019 1:05:45 PM   
TitaniumTrout

 

Posts: 175
Joined: 10/20/2014
From: Michigan
Status: offline
Huh, Event : MSG 1 should only fire once and that's when the scenario is loaded. I opened it up in the scenario editor just to double check. It sounds like there's something funky going on.

If possible open a scenario, save it, zip it, and attach it to a post and I'll take a look.

_____________________________


(in reply to sherlock1)
Post #: 4
RE: Tutorials - 4/5/2019 1:33:00 PM   
sherlock1

 

Posts: 106
Joined: 7/18/2003
From: new york
Status: offline
Sorry but I cannot seem to load this zip file to a post I can only email it

(in reply to TitaniumTrout)
Post #: 5
RE: Tutorials - 4/5/2019 1:46:09 PM   
TitaniumTrout

 

Posts: 175
Joined: 10/20/2014
From: Michigan
Status: offline
Right, sent you a PM.

_____________________________


(in reply to sherlock1)
Post #: 6
RE: Tutorials - 4/5/2019 11:09:33 PM   
TitaniumTrout

 

Posts: 175
Joined: 10/20/2014
From: Michigan
Status: offline
Hmm, in the version you sent me the first two triggers have already fired. One is supposed to fire at scenario load, the other a few seconds later. I don't get the repeating "Event 1 Trigger" you mentioned. I loaded up my version of the same scenario and it is working fine. I'm not entirely sure what you have going on. The repeating event trigger for the scenario loading is unusual, I've never seen that one before.

Also the reason your save wouldn't upload is Matrix only accepts .zip files, it looks like yours is a .7z.



_____________________________


(in reply to TitaniumTrout)
Post #: 7
RE: Tutorials - 4/6/2019 12:53:53 AM   
sherlock1

 

Posts: 106
Joined: 7/18/2003
From: new york
Status: offline
Thanks for all your help

(in reply to TitaniumTrout)
Post #: 8
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Command: Modern Air / Naval Operations >> Tech Support >> [RESOLVED] Tutorials Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.101