Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

sllllooooowwww

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support >> sllllooooowwww Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
sllllooooowwww - 3/26/2016 7:39:34 AM   
Leatherneck_MT

 

Posts: 139
Joined: 11/28/2005
Status: offline
In Single player mode, America and allies against the Japanese.

Computer is Intel(R) Core(TM)i7-6700 CPU @ 3.40GHz
Memory is 16.0 gig
64 bit os
OS = 8.1 pro
Video is NVIDIA GeForce GTX 970

and this game runs like molasses in January. Clicking a button will take on average 5 to 8 seconds to respond. Turns process in about 20 to 30 minutes. (I timed it).

Any idea what I can do (if anything) to speed this up??

< Message edited by Leatherneck_MT -- 3/26/2016 7:41:34 AM >
Post #: 1
RE: sllllooooowwww - 3/26/2016 7:43:58 AM   
michaelm75au


Posts: 12016
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline
Have tried to set any command line options? There has been several threads here about what works best with WIN7/8/10.

eg http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=3337965&mpage=1&key=win8#

< Message edited by michaelm -- 3/26/2016 7:46:09 AM >


_____________________________

Michael

(in reply to Leatherneck_MT)
Post #: 2
RE: sllllooooowwww - 3/26/2016 7:47:26 AM   
wdolson

 

Posts: 10345
Joined: 6/28/2006
From: Near Portland, OR
Status: offline
It's a problem with some DirectX calls the game makes with multicore processors and some video cards. See the threads on getting the game to work with Windows 10. Each computer is different and you have to experiment. There are many options in the Windows 10 threads.

Bill

_____________________________

WitP AE - Test team lead, programmer

(in reply to michaelm75au)
Post #: 3
RE: sllllooooowwww - 3/26/2016 8:10:01 AM   
Leatherneck_MT

 

Posts: 139
Joined: 11/28/2005
Status: offline
Thanks for the information gents. The -deepColor switch did the trick. Many thanks!

(in reply to wdolson)
Post #: 4
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support >> sllllooooowwww Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.148