Matrix Games Forums

Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Windows 7 Home Premium game won't run

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [World War II] >> John Tiller's Campaign Series >> John Tiller’s Campaign Series Support >> Windows 7 Home Premium game won't run Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Windows 7 Home Premium game won't run - 12/9/2014 11:50:22 PM   
Warhorse


Posts: 3782
Joined: 5/12/2000
From: Birdsboro, PA, USA
Status: offline
I've read all the FAQ's, have uninstalled, reinstalled the game, uninbstalled, reinstalled all the visual C++ redistributables also, to no avail. I STILL get the side to side error and the game will not run. Has anyone else using Win 7 been having any problem and overcome it? I've asked over at the devel forum, and we are stumped, no ideas...


_____________________________

Mike Amos

Meine Ehre heißt Treue
Post #: 1
RE: Windows 7 Home Premium game won't run - 12/9/2014 11:52:02 PM   
Jason Petho


Posts: 5553
Joined: 6/22/2004
From: Calgary, AB, Canada
Status: offline
Is your system a 32 or 64 bit?

_____________________________

Petho Cartography

Mapping Military History

(in reply to Warhorse)
Post #: 2
RE: Windows 7 Home Premium game won't run - 12/10/2014 12:08:26 AM   
Warhorse


Posts: 3782
Joined: 5/12/2000
From: Birdsboro, PA, USA
Status: offline
Sorry, 64 bit, have tried everything I found on the internet, even in regedit, changing default set of c++, nothing works.

_____________________________

Mike Amos

Meine Ehre heißt Treue

(in reply to Jason Petho)
Post #: 3
RE: Windows 7 Home Premium game won't run - 12/10/2014 2:53:37 AM   
Tim41

 

Posts: 93
Joined: 2/5/2008
Status: offline
Have not been on for a while...
I was using the old Talonsoft EFII Gold, WF Gold and Rising Sun versions on my XP till it recently died. I am running a Windows 7 Professional with 64 bit and having no problems, though I'm running the 1.04 version over a downloaded copy. I could not load 2.02 and have been using the 1.04 version on the Matrix site. I'm in my third campaign battle and all is operating fine. I don't know if it will continue to, but 5 battles in three campaigns (3 in 1) and no problems. I have the hard disk version of the game, and planned to unload it-reload the hard disk and apply 2.02 as suggested...but why mess with a good thing? I gave up when this first came out but now I have to buy a 'new' XP if I want to play a lot of old games. I'm amazed. The game didn't work at all for the longest time-shooting horses and such. I got frustrated, but I have to say it's working fine. Maybe try loading only the 1.04 version for now?

< Message edited by Tim41 -- 12/10/2014 3:56:28 AM >

(in reply to Warhorse)
Post #: 4
RE: Windows 7 Home Premium game won't run - 12/10/2014 7:47:08 AM   
Big Ivan


Posts: 66
Joined: 6/9/2008
From: Mansfield, OH
Status: offline
Sorry to hear that Mike,

Unfortunately I'm not much help. Been running Win 7 Home Premium for going on 3 years, 64 bit I think.
Have 1.04 installed and CS2.1 over a fresh disk install in parallel. Even have your Korean War mod installed plus
Stephan's Modern Wars installed, no issues.

Good Luck!!!

John

< Message edited by Big Ivan -- 12/10/2014 8:50:04 AM >


_____________________________

Blitz call sign Ivan the Big.

(in reply to Tim41)
Post #: 5
RE: Windows 7 Home Premium game won't run - 12/11/2014 12:31:13 AM   
Warhorse


Posts: 3782
Joined: 5/12/2000
From: Birdsboro, PA, USA
Status: offline
It appears I finally got it running, lots of playing around in regedit and such!!


_____________________________

Mike Amos

Meine Ehre heißt Treue

(in reply to Big Ivan)
Post #: 6
RE: Windows 7 Home Premium game won't run - 12/11/2014 5:31:10 AM   
berto


Posts: 5457
Joined: 3/13/2002
From: metro Chicago, Illinois, USA
Status: online

quote:

ORIGINAL: Warhorse

It appears I finally got it running, lots of playing around in regedit and such!!




_____________________________

Early MusiChicago, http://earlymusichicago.org
PIKT, http://pikt.org
Campaign Series Lead Programmer, http://www.matrixgames.com/forums/tt.asp?forumid=226
AGElint debugging toolkit, http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=2978333

(in reply to Warhorse)
Post #: 7
Page:   [1]
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [World War II] >> John Tiller's Campaign Series >> John Tiller’s Campaign Series Support >> Windows 7 Home Premium game won't run Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.102