Matrix Games Forums

Deal of the Week Pride of NationsTo End All Wars Releasing on Steam! Slitherine is recruiting: Programmers requiredPandora: Eclipse of Nashira gets release dateCommunity impressions of To End All WarsAgeod's To End All Wars is now availableTo End All Wars is now available!Deal of the Week: Field of GloryTo End All Wars: Video, AAR and Interview!Ageod's To End All Wars: Video, AAR and Interview!
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

1.9.5.1 custom ships designs not loaded correctly

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Distant Worlds Series >> Tech Support >> 1.9.5.1 custom ships designs not loaded correctly Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
1.9.5.1 custom ships designs not loaded correctly - 6/3/2014 7:19:19 AM   
nonal


Posts: 8
Joined: 1/26/2012
From: France
Status: offline
Hello from France (sorry for my english),

I've just started a new game with custom designs for ships and bases for Human I made in 1.9.5.0 :

Custom designs are in C:\Jeux\Distant Worlds Universe\Designs\Human

- for mines and bases, it's ok, my designs appear at the beginning of a new game,
- for ships, I have to load custom designs ship by ship. It's not automatic at the start of the game
(it was fine in 1.9.5.0).

Cheers



Post #: 1
RE: 1.9.5.1 custom ships designs not loaded correctly - 6/3/2014 9:03:25 AM   
moonraker


Posts: 481
Joined: 7/14/2004
From: Swindon,Wilts. UK
Status: offline
I had this too except that all designs weren't showing. If you turn off automation from the options menu it should be ok. For some reason if you do it from the design menu it stays on automatic and wipes your designs and puts default ones there instead. Has been reported as far as I know

_____________________________

Packard Bell S3840 imedia Desk Top - 4GB DDR3 Ram - Geforce GT 630 4GB - Windows 7 Home Premium - Wired Keyboard and Mouse - 22 inch HD Monitor

(in reply to nonal)
Post #: 2
RE: 1.9.5.1 custom ships designs not loaded correctly - 6/3/2014 8:51:24 PM   
nonal


Posts: 8
Joined: 1/26/2012
From: France
Status: offline
It's fine now. Thank you very much !

(in reply to moonraker)
Post #: 3
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Distant Worlds Series >> Tech Support >> 1.9.5.1 custom ships designs not loaded correctly Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.063