Matrix Games Forums

Deal of the Week Battle Academy Battle Academy 2 Out now!Legions of Steel ready for betaBattle Academy 2 gets trailers and Steam page!Deal of the Week Germany at WarSlitherine Group acquires Shenandoah StudioNew information and screenshots for Pike & ShotDeal of the Week Pride of NationsTo End All Wars Releasing on Steam! Slitherine is recruiting: Programmers required
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

no sound in game

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Commander - The Great War >> Tech Support >> no sound in game Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
no sound in game - 11/17/2012 10:52:13 PM   
signal1941

 

Posts: 1
Joined: 11/17/2012
Status: offline
I have no sound in game but I have sound in the intro video and the autoloader screen. All my other games are fine. I've installed/reinstalled openAL with no luck. I have a few other games which use openAL and they have sound.

Any ideas? which folder should the openAL be in? there is a copy in windows\system32
Post #: 1
RE: no sound in game - 11/18/2012 12:06:42 AM   
Myrddraal

 

Posts: 295
Joined: 11/13/2012
Status: offline
It might be worth checking that your sound drivers are up to date.

Does the sound play during the intro video?

(in reply to signal1941)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Commander - The Great War >> Tech Support >> no sound in game Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.064