Matrix Games Forums

Buzz Aldrins Space Program Manager is now available!Space Program Manager gets mini-site and Twitch SessionBuzz Aldrin: Ask Me Anything (AMA) on redditDeal of the week Fantasy Kommander: Eukarion WarsSpace Program Manager Launch Contest Announced!Battle Academy 2 is out now on iPad!A closer look at rockets in Space Program ManagerDeal of the Week - Pride of NationsA new update for Piercing Fortress EuropaNew screenshots for War in the West!
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Cant run da Babes at all (wont start)

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Scenario Design and Modding >> Cant run da Babes at all (wont start) Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Cant run da Babes at all (wont start) - 10/13/2012 5:01:42 PM   
Oliver Heindorf


Posts: 1907
Joined: 5/1/2002
From: Hamburg/Deutschland
Status: offline
I copied my witp AE Folder complete to a different location.

Then I downloaded the Map Extension and installed it over the exiting files.

Then I dl'ed Da big babes B and putted the content in the SCEN folder.

After I click on the .exe, I get a fatal error 100.

whats wrong ?

thank you.
Post #: 1
RE: Cant run da Babes at all (wont start) - 10/13/2012 5:26:18 PM   
witpqs


Posts: 14980
Joined: 10/4/2004
From: Argleton
Status: online
quote:

ORIGINAL: Oliver Heindorf

I copied my witp AE Folder complete to a different location.

Then I downloaded the Map Extension and installed it over the exiting files.

Then I dl'ed Da big babes B and putted the content in the SCEN folder.

After I click on the .exe, I get a fatal error 100.

whats wrong ?

thank you.

Why do you click on the .exe? You should use a shortcut, just like in the primary folder. The shortcut will provide the exe with all the switches that it needs.

Copy the short cut also, then right-click, select 'properties'. Then edit to make it reflect the new folder (you have to edit the lines in BOTH boxes that you will see).

_____________________________

Intel Monkey: https://sites.google.com/site/staffmonkeys/

(in reply to Oliver Heindorf)
Post #: 2
RE: Cant run da Babes at all (wont start) - 10/13/2012 6:18:10 PM   
Oliver Heindorf


Posts: 1907
Joined: 5/1/2002
From: Hamburg/Deutschland
Status: offline
sry, I did not metion that i tried to use the same shortcut option as well.

in other words : exe or the new shortcut with the old options (-sound cpu, etc.) : same error.

Always : "Fatal error 100"

(in reply to witpqs)
Post #: 3
RE: Cant run da Babes at all (wont start) - 10/13/2012 6:25:20 PM   
witpqs


Posts: 14980
Joined: 10/4/2004
From: Argleton
Status: online
quote:

ORIGINAL: Oliver Heindorf

sry, I did not metion that i tried to use the same shortcut option as well.

in other words : exe or the new shortcut with the old options (-sound cpu, etc.) : same error.

Always : "Fatal error 100"


Sorry if I'm just not understanding, but in the shortcut there are two places where you change the folder. The first line is the one that has all the switches, and before the switches is the path where to find the exe (you can't see that part in the pic I'm posting).

The second part is the second line where it says 'start in'.




Attachment (1)

_____________________________

Intel Monkey: https://sites.google.com/site/staffmonkeys/

(in reply to Oliver Heindorf)
Post #: 4
RE: Cant run da Babes at all (wont start) - 10/13/2012 7:13:30 PM   
Oliver Heindorf


Posts: 1907
Joined: 5/1/2002
From: Hamburg/Deutschland
Status: offline
damn the language barrier. :P

i created, of course a new shortcut to the new exe. then i edited the options switch in line 1 as i have it in my stock shortcut.

still: fatal error 100.

we should maybe know what this means.

it pops up regardless if the game is started using exe or the new shortcut....


maybe i am too dump for this.

but the way to have multiple installs is just copying the folders. done.

applied the map art files.

applied the scen folder files.

run the exe. OR run the exe via new created shortcut with the same option switches the other stock exe has.

bang, fatal error 100

(in reply to witpqs)
Post #: 5
RE: Cant run da Babes at all (wont start) - 10/13/2012 8:18:55 PM   
Oliver Heindorf


Posts: 1907
Joined: 5/1/2002
From: Hamburg/Deutschland
Status: offline
Hello Hello, witpqs,

thank you for your helpful soul being there !

I have just deleted the first attempt and re-installed the da babes like the way I did before - and it works now.

Only god knows hat went wrong because I did it the same way but now it runs :)

Thanks a lot and :BRKILLIANT WORK ! (And brilliant community here as well !)

(in reply to Oliver Heindorf)
Post #: 6
RE: Cant run da Babes at all (wont start) - 10/13/2012 8:37:22 PM   
witpqs


Posts: 14980
Joined: 10/4/2004
From: Argleton
Status: online


Language barrier stinks, agreed!

Glad you got it sorted.

_____________________________

Intel Monkey: https://sites.google.com/site/staffmonkeys/

(in reply to Oliver Heindorf)
Post #: 7
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Scenario Design and Modding >> Cant run da Babes at all (wont start) Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.069