Matrix Games Forums

New Screenshots for Pike & ShotDeal of the Week Command: Modern Air/Naval Operations WOTYCommand: Modern Air/Naval Operations WOTY is now available!Frontline : The Longest Day Announced and in Beta!Command gets Wargame of the Year EditionDeal of the Week: Pandora SeriesPandora: Eclipse of Nashira is now availableDistant Worlds Gets another updateHell is Approaching Deal of the Week Battle Academy
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Not a bug...but a glitch

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support >> Not a bug...but a glitch Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Not a bug...but a glitch - 9/30/2012 2:26:45 AM   
Lecivius


Posts: 1567
Joined: 8/5/2007
From: Denver
Status: offline
I'm to 2/14/42 in a RA game, latest unoficial public patch. On 2/13 in my Harbor screens for any harbor, the middle button displayed "Manage ships under repair". After the play, the button changed to "Show ship nationality". Again, all ports. Perplexed, I went back & loaded the previous 6 saved games, they all showed the same change. So I reloaded the game, & I went back to the expected "Manage ships under repair".

Not a big issue, to be sure. But still something that caught me by surprise a bit.
Post #: 1
RE: Not a bug...but a glitch - 9/30/2012 2:46:49 AM   
michaelm


Posts: 9193
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline
Could you show an image of the screens? I can't recall a "Show ship nationality" button on a port ship list??

Ah. I just re-read the post a couple more times. I think the issue may have been memory - the text string could have been hashed by something. Did pressing the "Show ship nationality" button still go to the manage repair screen?

< Message edited by michaelm -- 9/30/2012 2:51:25 AM >


_____________________________

Michael

(in reply to Lecivius)
Post #: 2
RE: Not a bug...but a glitch - 9/30/2012 4:59:40 AM   
Lecivius


Posts: 1567
Joined: 8/5/2007
From: Denver
Status: offline
Yessir. I'm sorry if I did not explain it correctly. As I said, a very minor issue. Just 1 for us to be aware of.

(in reply to michaelm)
Post #: 3
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support >> Not a bug...but a glitch Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.117