Matrix Games Forums

Space Program Manager Launch Contest Announced!Battle Academy 2 is out now on iPad!A closer look at rockets in Space Program ManagerDeal of the Week - Pride of NationsA new update for Piercing Fortress EuropaNew screenshots for War in the West!Pike & Shot is now available!Server Maintenance Battle Academy 2 gets updated!Deal of the Week: Advanced Tactics Gold
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

BA Doesnt work after Patch Attempt

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Battle Academy Series >> Battle Academy >> Tech Support >> BA Doesnt work after Patch Attempt Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
BA Doesnt work after Patch Attempt - 7/11/2012 3:32:55 AM   
elcidce

 

Posts: 198
Joined: 7/2/2004
From: Lugoff, SC
Status: offline
Patch problems.
I reinstalled my copy recently after updating to Win 7. I had a ver 1.6 installer. It seemed to be working properly. I recently downloaded and installed the new patch and it failed to update the game sayiong I have to reinstall the game. I downloaded the patch again and installed it. I received the same message.

Any advice? Thanks.


_____________________________

The Citadel
G Company
Class of 1991
Post #: 1
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 7/11/2012 5:10:40 AM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline
I've answered the thread you started on the Slitherine forums, so we can deal with it there.

Cheers

Pip

(in reply to elcidce)
Post #: 2
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 7/12/2012 2:24:00 AM   
elcidce

 

Posts: 198
Joined: 7/2/2004
From: Lugoff, SC
Status: offline
thanks!

_____________________________

The Citadel
G Company
Class of 1991

(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 3
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 10/17/2012 7:27:07 PM   
Mucki

 

Posts: 4
Joined: 10/12/2012
Status: offline
Can I just use this forum to post my 2 problems, please?

1st - have also that problem that I installed BA - runs fine -- asks for patch (also to be able to go online for play) -- after the patch it doesn't start anymore and tells me to reinstall. Did so - no success.

2nd - registered to the Slitherine forum to follow that thread there -- it is impossible for me to login there. I found somewhere on that site an email-address to contact if problems show up - seems not working either.

TIA
Hannes

(in reply to elcidce)
Post #: 4
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 10/18/2012 3:55:39 PM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline
If you uninstall the game and then do a reinstall, does it work correctly?

When you run the patcher, is the folder it attempts to install the patch to the correct one?

Cheers

Pip

(in reply to Mucki)
Post #: 5
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 10/18/2012 7:05:10 PM   
Mucki

 

Posts: 4
Joined: 10/12/2012
Status: offline
Yes, I reinstalled the basic game and I can play it - offline.

Yes, it wants to install it there:
C:\Programme\Slitherine\Battle Academy

And BA starts from there:
C:\Programme\Slitherine\Battle Academy\BA.exe

(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 6
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 10/19/2012 3:35:47 PM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline
OK - so try and install the patch again, but be watch where it attempts to place the patch files and ensure that it is the same folder as your install. We have seen a very rate bug happen where it places the files incorrectly, but this is usually only where people have moved the install folder around post install, which doesn't seem to be the case here.

Cheers

Pip

(in reply to Mucki)
Post #: 7
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 11/11/2012 8:05:51 PM   
Mucki

 

Posts: 4
Joined: 10/12/2012
Status: offline
Sorry, I was out of town.

Started patch - it wants to get installed in C:\Programme\Slitherine\Battle Academy -- so this would be correct too.

What can I check next please?

(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 8
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 11/13/2012 9:27:36 PM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline
Please email support@slitherine.co.uk and ask for a new installer. Perhaps the older installer is doing something on your system that is messing things up.

Also, can you give details of the exact error message you are seeing when you attempt to run the game after the patch.

Cheers

Pip

(in reply to Mucki)
Post #: 9
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 3/2/2013 7:59:43 AM   
Mucki

 

Posts: 4
Joined: 10/12/2012
Status: offline
He Pip!

Paulo asked me to come back to you here and hope for further support.

Situation: I have dropped my former PC and switched to an MAC running Windows using Parallels 7 with Windows XP running in the VM.
Battles runs fine, till I update :(

Help!
Hannes

(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 10
RE: BA Doesnt work after Patch Attempt - 3/4/2013 5:08:17 PM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline
The latest (2.0.7) update is a full update (that is, includes all the files).

What expansions etc do you have installed? What version of the installer do you use to install the game initially?

And what exactly is the error message you are getting when you run the patch installer.

Cheers

Pip

(in reply to Mucki)
Post #: 11
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Battle Academy Series >> Battle Academy >> Tech Support >> BA Doesnt work after Patch Attempt Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.078