Matrix Games Forums

Space Program Manager Launch Contest Announced!Battle Academy 2 is out now on iPad!A closer look at rockets in Space Program ManagerDeal of the Week - Pride of NationsA new update for Piercing Fortress EuropaNew screenshots for War in the West!Pike & Shot is now available!Server Maintenance Battle Academy 2 gets updated!Deal of the Week: Advanced Tactics Gold
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Slitherine Forum

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Panzer Corps >> Tech Support >> Slitherine Forum Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Slitherine Forum - 5/21/2012 4:12:12 PM   
DerTroof

 

Posts: 62
Joined: 2/19/2012
Status: offline
I registered for the Slitherine forum, but after I login I cannot access the forum index, I remain locked in a "Forum Index" page which has the message "This board has no forums." Huh??? There does not appear be a way to contact anyone at Slitherine for help with this. Any suggestions? Thx.
Post #: 1
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 4:59:13 PM   
James Ward

 

Posts: 1073
Joined: 5/9/2000
From: Baltimore, Maryland, USA
Status: offline
This is the link to the Slitherine forums. From there you can get to the sub forums.

http://slitherine.com/forum/

(in reply to DerTroof)
Post #: 2
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 5:13:11 PM   
DerTroof

 

Posts: 62
Joined: 2/19/2012
Status: offline

quote:

ORIGINAL: James Ward

This is the link to the Slitherine forums. From there you can get to the sub forums.

http://slitherine.com/forum/



Thanks, but I'm aware of that - that's the page I'm referring to. It doesn't allow me to access the forums after I login. I get the message I describe above.

(in reply to James Ward)
Post #: 3
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 5:17:23 PM   
James Ward

 

Posts: 1073
Joined: 5/9/2000
From: Baltimore, Maryland, USA
Status: offline
Can you go to the forums before you log in?

(in reply to DerTroof)
Post #: 4
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 5:37:06 PM   
DerTroof

 

Posts: 62
Joined: 2/19/2012
Status: offline

quote:

ORIGINAL: James Ward

Can you go to the forums before you log in?


Yes. But after I login I get the "This board has no forums" message.

(in reply to James Ward)
Post #: 5
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 6:11:54 PM   
James Ward

 

Posts: 1073
Joined: 5/9/2000
From: Baltimore, Maryland, USA
Status: offline
That's wierd.

Are you logging in on the main forum page or one of the sub forums?

(in reply to DerTroof)
Post #: 6
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 6:34:40 PM   
DerTroof

 

Posts: 62
Joined: 2/19/2012
Status: offline

quote:

ORIGINAL: James Ward

That's wierd.

Are you logging in on the main forum page or one of the sub forums?



Tried it both ways, same result.

(in reply to James Ward)
Post #: 7
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 7:53:42 PM   
James Ward

 

Posts: 1073
Joined: 5/9/2000
From: Baltimore, Maryland, USA
Status: offline
That sucks.

(in reply to DerTroof)
Post #: 8
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 8:07:48 PM   
k9mike

 

Posts: 496
Joined: 10/25/2006
Status: offline
It happened to me also. I had to logout then I could get in forum....strange

(in reply to James Ward)
Post #: 9
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 8:24:14 PM   
VPaulus

 

Posts: 1340
Joined: 6/23/2011
From: Portugal
Status: offline
Clean your browser cache.
Or try with another browser.

(in reply to k9mike)
Post #: 10
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 8:51:57 PM   
DerTroof

 

Posts: 62
Joined: 2/19/2012
Status: offline

quote:

ORIGINAL: VPaulus

Clean your browser cache.
Or try with another browser.



I've cleared the cache several times. No, I'm not going to download another browser just to access their forum, not worth the hassle frankly. Thanks.

(in reply to VPaulus)
Post #: 11
RE: Slitherine Forum - 5/21/2012 11:02:33 PM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline
That's very wierd. Are you blocking cookies? The site requires cookies to allow you to login correctly.

Cheers

Pip

(in reply to DerTroof)
Post #: 12
RE: Slitherine Forum - 5/22/2012 1:44:47 AM   
planner 3

 

Posts: 618
Joined: 3/7/2008
Status: offline
Check ur security settings, they are very touchy when you try overseas sites.

_____________________________

"As Pogo said, 'We have met the enemy and he is us' "

(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 13
RE: Slitherine Forum - 5/25/2012 1:59:34 AM   
DerTroof

 

Posts: 62
Joined: 2/19/2012
Status: offline

quote:

ORIGINAL: PipFromSlitherine

That's very wierd. Are you blocking cookies? The site requires cookies to allow you to login correctly.

Cheers

Pip




If you work for Slitherine, how about putting me in touch with someone who can help me out? Cheers (???)

(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 14
RE: Slitherine Forum - 5/25/2012 10:46:40 AM   
VPaulus

 

Posts: 1340
Joined: 6/23/2011
From: Portugal
Status: offline
He his one of the man who can help you out.
He asked you to look if your system is blocking cookies.

(in reply to DerTroof)
Post #: 15
RE: Slitherine Forum - 5/25/2012 4:23:29 PM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline

quote:

ORIGINAL: DerTroof


quote:

ORIGINAL: PipFromSlitherine

That's very wierd. Are you blocking cookies? The site requires cookies to allow you to login correctly.

Cheers

Pip




If you work for Slitherine, how about putting me in touch with someone who can help me out? Cheers (???)


What he said ^ .

If you can check whether you are blocking cookies too aggressively that would be a first step to working out what the issue is. Also, what browser are you using?

Cheers

Pip

(in reply to DerTroof)
Post #: 16
RE: Slitherine Forum - 5/26/2012 10:52:32 PM   
DerTroof

 

Posts: 62
Joined: 2/19/2012
Status: offline

quote:

ORIGINAL: PipFromSlitherine


quote:

ORIGINAL: DerTroof


quote:

ORIGINAL: PipFromSlitherine

That's very wierd. Are you blocking cookies? The site requires cookies to allow you to login correctly.

Cheers

Pip



Not blocking cookies, using IE9, same problem on 2 different computers, also tried on Firefox unsuccessfully, same ID as on Matrix forum. Thx.


If you work for Slitherine, how about putting me in touch with someone who can help me out? Cheers (???)


What he said ^ .

If you can check whether you are blocking cookies too aggressively that would be a first step to working out what the issue is. Also, what browser are you using?

Cheers

Pip



(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 17
RE: Slitherine Forum - 5/27/2012 3:14:44 PM   
VPaulus

 

Posts: 1340
Joined: 6/23/2011
From: Portugal
Status: offline
I suppose that if you don't login everything is normal. The issue is only after login, right?

(in reply to DerTroof)
Post #: 18
RE: Slitherine Forum - 5/27/2012 4:49:32 PM   
orlinos

 

Posts: 3
Joined: 5/27/2012
Status: offline
I don't know if it's alright if I join this thread - I'm having exactly the same problem as DerTroof, so I do not want to create another one. I sent a mail to info@slitherine.co.uk, but it's Sunday of course, so I'll have to wait for official reply for a bit.

I registered on Slitherine just today, and I also get the same response on the forum site, so I guess it's the same problem. I can freely browse the forum, while anonymous (except the closed forums, of course). I get "This board has no forums" message only when logged in. If I try to access a particular subforum (via bookmarks) - access is disallowed.

I am able to enter the User Control Panel - but for example I am not allowed to send or receive private messages - it's forbidden.

I already checked the cookies option (clearing them), tried Safe Mode in Firefox, IE browser access, turned off virus and firewall software for a few minutes etc. I am guessing there is some problem with forum user privileges of DerTroof and me. I tried googling "This board has no forums" and I have mostly found discussions about setting user rights in phpBB.

There is another problem for me also - maybe unconnected to the first so I'll mention it just in case. I tried playing a game of multiplayer. I issued a challenge with the DLC scenario Piatek (I copied it to the Scenarios folder). I played the first turn, the played the second and third - only to find out I was still playing the first turn - again. After this, I think my opponent got bored (can hardly blame him, I do not even know, what he saw). But I guess it might be a totally different problem with different causes.

By the way, this is my first post on either of PzC forums, so hello! :-)

_____________________________

Piotr 'Orlinos' Kozlowski

(in reply to VPaulus)
Post #: 19
RE: Slitherine Forum - 5/27/2012 5:42:47 PM   
VPaulus

 

Posts: 1340
Joined: 6/23/2011
From: Portugal
Status: offline
I'll pm tomorrow Pip or Petitrouge from Slitherine.

And welcome, orlinos.

(in reply to orlinos)
Post #: 20
RE: Slitherine Forum - 5/27/2012 5:53:24 PM   
orlinos

 

Posts: 3
Joined: 5/27/2012
Status: offline
Thank you, VPaulus. Not what I would call a great start on the forums for me, but I've been lurking here long enough not to worry. Everyone here is very helpful.

(in reply to VPaulus)
Post #: 21
RE: Slitherine Forum - 5/27/2012 11:59:29 PM   
planner 3

 

Posts: 618
Joined: 3/7/2008
Status: offline
orlinos huh ? So your the guy who's been lurking over my shoulder trying to get military secrets, well let me tell you......







WELCOME ABOARDnow no more sneaking around

< Message edited by planner 3 -- 5/28/2012 12:00:11 AM >


_____________________________

"As Pogo said, 'We have met the enemy and he is us' "

(in reply to orlinos)
Post #: 22
RE: Slitherine Forum - 5/28/2012 1:09:59 AM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline
The only thing I have seen that seems to act like that seemed to be when people were accidentally logging in through slitherine.co.uk, but I don't think that is the case here.

Our server guys will take a look and try and find out what is going on with these accounts.

Thanks for the info guys.

Cheers

Pip

(in reply to planner 3)
Post #: 23
RE: Slitherine Forum - 5/28/2012 10:52:50 PM   
RedEye2

 

Posts: 1
Joined: 5/28/2012
Status: offline
Seriously Slitherine, do something about it, because I have the same problem as these people and I already reported the issue a day ago! It's most likely a simple permission issue based on experience with running my own forums. A quick Google only confirms my suspicion.






< Message edited by RedEye2 -- 5/29/2012 12:34:48 AM >

(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 24
RE: Slitherine Forum - 5/29/2012 1:25:28 AM   
PipFromSlitherine

 

Posts: 554
Joined: 6/23/2010
Status: offline
We are looking into it. Are you a newly registered user? I just created a new account, and managed to login to the forums without trouble, so just trying to work out what the common cause might be.

What login did you choose for Slitherine?

Cheers

Pip

(in reply to RedEye2)
Post #: 25
RE: Slitherine Forum - 5/29/2012 1:31:22 PM   
petirouge


Posts: 9
Joined: 1/13/2009
Status: offline
We found a bug in the latest update and fixed it. All the users experiencing this issue are now fixed as well.
Cheers,
'Pet'

_____________________________

Andrea Nicola
Slitherine Ltd/Matrix Games

(in reply to RedEye2)
Post #: 26
RE: Slitherine Forum - 5/29/2012 1:36:56 PM   
artofwar85

 

Posts: 84
Joined: 5/8/2010
Status: offline
I order from amazon a lot and never had a problem until the other day it would not let me complete my order I called they said what browser you using I said internet explorer they said use Mozilla I said ok so I downloaded mozilla made sure it did not become my default browser had to remind this to the program about 5 times and when using mozilla my order easiy went through... The moral to the story is with computers from my years of expierience with them starting with Microsoft Dos is that no matter what you are going to have what is known as gliches it may be easier just to use mozilla if that works with the forums might be fun to use mozilla with all your gaming needs on slitherine and matrix and have favorites that only point to these places that way you do not have to hack your way through the potentially massive favorites you have using internet explorer or whatever you are using...

one last thing had a problem with a Norton progam called them up this was like 15 years ago or so the guy goes how many characters are in your short cut I said 11 he said it can not be over 8 I said ok he said yeah it took us 4 months to figure this one out I said ok thanks. (now can you imagine the aggravation they had to go through to figure that out and all their customers they had to deal with)

Don't let the pc demons win maybe change the browser until slithy fixes it.

(in reply to PipFromSlitherine)
Post #: 27
RE: Slitherine Forum - 5/29/2012 2:17:53 PM   
orlinos

 

Posts: 3
Joined: 5/27/2012
Status: offline
Oh my. It's... it's alive! The Slitherine forum is working!
Thank you, guys!

By the way - this update error - could it have been responsible for my multiplayer problems? I'll probably check it myself now...

_____________________________

Piotr 'Orlinos' Kozlowski

(in reply to artofwar85)
Post #: 28
RE: Slitherine Forum - 5/29/2012 3:56:03 PM   
DerTroof

 

Posts: 62
Joined: 2/19/2012
Status: offline
Am able to login and access forums today, issue apparently resolved. Thanks much for the help.

(in reply to orlinos)
Post #: 29
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Panzer Corps >> Tech Support >> Slitherine Forum Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.099