Matrix Games Forums

Deal of the Week: Combat Command Return to the Moon on October 31st! Commander: The Great War iPad Wallpapers Generals of the Great WarDeal of the Week Panzer CorpsNew Strategy Titles Join the FamilyTablet Version of Qvadriga gets new patchNew Command Ops: Battles from the Bulge UpdateCommand gets a huge update!Sign up for the Sovereignty beta!
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Did someone seen this before?

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support >> Did someone seen this before? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Did someone seen this before? - 4/16/2012 1:28:00 AM   
flyboy999

 

Posts: 26
Joined: 9/19/2011
Status: offline
HI,

I have units in Batvia but I cannot see the base because it was replaced by 5th NZ bde/8 ! Has anyone seen this before?

Thx




Attachment (1)
Post #: 1
RE: Did someone seen this before? - 4/16/2012 2:30:39 AM   
Commander Cody


Posts: 843
Joined: 7/4/2003
From: Seoul, Korea
Status: online
Looks like the Kiwis are trying to do some lebensraum.

Cheers,
CC

_____________________________

Beer, because barley makes lousy bread.

(in reply to flyboy999)
Post #: 2
RE: Did someone seen this before? - 4/16/2012 6:03:15 AM   
LoBaron


Posts: 4512
Joined: 1/26/2003
From: Vienna, Austria
Status: offline
Hmmm...the AF capacity of 315 is supicious as well. What are the Kiwis up to? Michael? Miiichaeeeel!!!!!

_____________________________

S**t happens in war.

All hail the superior ones!

(in reply to flyboy999)
Post #: 3
RE: Did someone seen this before? - 4/16/2012 10:39:24 AM   
michaelm


Posts: 9049
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline
The fragment has lost its unit type so has defaulted to AF. And is hiding the base under it from access.
Have seen this once before.

Attach a zip of the save and I can clear it for you.
I thought that the current version (r9) would have fixed that up.


_____________________________

Michael

(in reply to LoBaron)
Post #: 4
RE: Did someone seen this before? - 4/17/2012 1:10:13 AM   
n01487477


Posts: 4717
Joined: 2/21/2006
Status: offline
Michael -
Here is a save from a third party. Rangoon has the same problem as above.

PM if you need password.

PS. r9 version

Attachment (1)

< Message edited by n01487477 -- 4/17/2012 1:12:23 AM >


_____________________________

-Damian-
EconDoc
TrackerAE
Tutes&Java

(in reply to michaelm)
Post #: 5
RE: Did someone seen this before? - 4/17/2012 10:40:39 AM   
michaelm


Posts: 9049
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline
Updated.

R9 missed picking it up. Same problem but different twist

Attachment (1)

_____________________________

Michael

(in reply to n01487477)
Post #: 6
RE: Did someone seen this before? - 4/17/2012 6:48:51 PM   
DaveConn

 

Posts: 250
Joined: 5/3/2001
From: Bainbridge Island, Washington
Status: offline
Interesting--similar (and maybe the same problem) for me with Darwin. Attached is what I see if I hover the mouse; but if I click on Darwin, the base display at the bottom of the screen appears briefly, but then reverts to only the bottom three lines (ships, ground units, industry), and I can't reach the general base screen. However, if I click on the airfiled icon, I can select an air unit and then the entire base screen become available. I still cannot, however, set Darwin as a home port for task forces (except for the ones created there that default to Darwin as home port); when I try to set Darwin as a home port for others, I get a message "must be friendly base".

Same problem or different; and can it be fixed? Thanks for any help!








Attachment (1)

(in reply to michaelm)
Post #: 7
RE: Did someone seen this before? - 4/17/2012 11:27:34 PM   
DaveConn

 

Posts: 250
Joined: 5/3/2001
From: Bainbridge Island, Washington
Status: offline
And just to complicate the situation a little more:

1. If I select a TF and try to change the home port to Darwin by clicking on the base symbol, I get the "must be friendly base" message.

2. If I select a TF and try to change the home port to Darwin by clicking on the anchor of the base symbol, all is fine.

--Dave


(in reply to DaveConn)
Post #: 8
RE: Did someone seen this before? - 4/18/2012 12:08:24 PM   
michaelm


Posts: 9049
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline
If you attach a save, I can modify it for you.

_____________________________

Michael

(in reply to DaveConn)
Post #: 9
RE: Did someone seen this before? - 4/18/2012 7:49:50 PM   
DaveConn

 

Posts: 250
Joined: 5/3/2001
From: Bainbridge Island, Washington
Status: offline
Thank you, Michael. Save attached.

Note that I added a .zip extension to get it to upload, but it is NOT a zip file.


Attachment (1)

(in reply to michaelm)
Post #: 10
RE: Did someone seen this before? - 4/18/2012 8:15:06 PM   
sventhebold


Posts: 288
Joined: 12/22/2006
From: MN The greening fields
Status: offline
Thanks to all parties concerned for your hard work!!!!!!!!!

_____________________________

SSgt USAF 84-91 F-15 Ops Puke 525 TFS & 7th TFS

(in reply to michaelm)
Post #: 11
RE: Did someone seen this before? - 4/18/2012 8:43:13 PM   
LoBaron


Posts: 4512
Joined: 1/26/2003
From: Vienna, Austria
Status: offline

quote:

ORIGINAL: sventhebold

Thanks to all parties concerned for your hard work!!!!!!!!!


Best support in the business!

_____________________________

S**t happens in war.

All hail the superior ones!

(in reply to sventhebold)
Post #: 12
RE: Did someone seen this before? - 4/18/2012 9:47:24 PM   
DaveConn

 

Posts: 250
Joined: 5/3/2001
From: Bainbridge Island, Washington
Status: offline
+1

(in reply to LoBaron)
Post #: 13
RE: Did someone seen this before? - 4/18/2012 10:12:31 PM   
mikkey


Posts: 728
Joined: 2/10/2008
From: Slovakia
Status: offline
+1

_____________________________


(in reply to DaveConn)
Post #: 14
RE: Did someone seen this before? - 4/19/2012 12:26:40 PM   
michaelm


Posts: 9049
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline

quote:

ORIGINAL: DaveConn

Thank you, Michael. Save attached.

Note that I added a .zip extension to get it to upload, but it is NOT a zip file.



Fixed. Attached as actual ZIP file.

Attachment (1)

_____________________________

Michael

(in reply to DaveConn)
Post #: 15
RE: Did someone seen this before? - 4/19/2012 1:27:35 PM   
michaelm


Posts: 9049
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline
Does anyone have a save of when the unit 'hides' the base? one turn it was okay, next turn like a base???

Both instances had a unit type of 6 (which is undefined) even though a proper LCU suffix existed. Seems something is changing the unit type, but I can't see anything obvious.

< Message edited by michaelm -- 4/19/2012 1:42:45 PM >


_____________________________

Michael

(in reply to michaelm)
Post #: 16
RE: Did someone seen this before? - 4/19/2012 5:47:23 PM   
DaveConn

 

Posts: 250
Joined: 5/3/2001
From: Bainbridge Island, Washington
Status: offline
Michael, let me check; there is a decent chance I can find "before and after" saves.

--Dave

(in reply to michaelm)
Post #: 17
RE: Did someone seen this before? - 4/19/2012 6:11:42 PM   
DaveConn

 

Posts: 250
Joined: 5/3/2001
From: Bainbridge Island, Washington
Status: offline
Here you go; before and after saves; both are actual zip files.

Here is the the turn where all was OK:



Attachment (1)

(in reply to DaveConn)
Post #: 18
RE: Did someone seen this before? - 4/19/2012 6:13:16 PM   
DaveConn

 

Posts: 250
Joined: 5/3/2001
From: Bainbridge Island, Washington
Status: offline
Here is the following turn where things became messed up. Hope this helps stomp another bug; and thank you for the unbelievable support of this outstanding product.



Attachment (1)

(in reply to DaveConn)
Post #: 19
RE: Did someone seen this before? - 4/20/2012 11:07:59 AM   
michaelm


Posts: 9049
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline
Thanks
I'll see if I can break it.

_____________________________

Michael

(in reply to DaveConn)
Post #: 20
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support >> Did someone seen this before? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.100