Matrix Games Forums

To End All Wars: Mountain InfantryPandora: Eclipse of Nashira Announced! Deal of the Week: Command Ops goes half price!New Fronts are opening up for Commander: The Great WarCharacters of World War 1Sign of for the Pike and Shot Beta!More Games are Coming to Steam! Return to the Moon on October 31st! Commander: The Great War iPad Wallpapers Generals of the Great War
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

My 1.00 got start error after reinstalling beta 1.01b

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [World War II] >> Time of Fury >> Tech Support >> My 1.00 got start error after reinstalling beta 1.01b Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
My 1.00 got start error after reinstalling beta 1.01b - 1/24/2012 6:32:45 AM   
Swedewolf


Posts: 949
Joined: 1/29/2006
Status: offline
Same CRC as I got with beta version. Asking me to reinstall. So now I cant continue my campaign in 1.00 it seams.
Post #: 1
RE: My 1.00 got start error after reinstalling beta 1.01b - 1/24/2012 7:41:02 AM   
doomtrader


Posts: 5320
Joined: 7/22/2008
From: Poland
Status: offline
Hi,

IIRC this is the error related to the serial number.
I'll try to get somebody here to help solve this issue.

(in reply to Swedewolf)
Post #: 2
RE: My 1.00 got start error after reinstalling beta 1.01b - 1/24/2012 8:12:56 AM   
Swedewolf


Posts: 949
Joined: 1/29/2006
Status: offline
Ok good, I´l wait. 

(in reply to doomtrader)
Post #: 3
RE: My 1.00 got start error after reinstalling beta 1.01b - 1/24/2012 9:41:47 AM   
Iain McNeil


Posts: 1935
Joined: 10/26/2004
From: London
Status: offline
You just need to reinstall - something has altered on your original install and we have no way to know what and the only way to be sure its fixed is to reinstall.

This does not effect your saved games in any way.

_____________________________

Iain McNeil
Director
Slitherine Software
Website http://www.slitherine.com

(in reply to Swedewolf)
Post #: 4
RE: My 1.00 got start error after reinstalling beta 1.01b - 1/24/2012 10:48:16 AM   
Swedewolf


Posts: 949
Joined: 1/29/2006
Status: offline
I reinstalled 1.00 and it works again. I tried start beta but got this msg " AppName: tof.exe     AppVer: 0.0.0.0     ModName: tof.exe
ModVer: 0.0.0.0     Offset: 000cb520"
I guess I need reinstall 1.01b too. Do I dare? Will it be safe?

I reinstalled the beta but nor uninstalled it first. Got same error msg as above. The offset thing.

Status after renstalling beta:
1.00 workes again
1.01b offset error on start of scenario (only tried German full Campaign)


< Message edited by Swedewolf -- 1/24/2012 2:03:34 PM >

(in reply to Iain McNeil)
Post #: 5
Page:   [1]
All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [World War II] >> Time of Fury >> Tech Support >> My 1.00 got start error after reinstalling beta 1.01b Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.070