Matrix Games Forums

To End All Wars: Artillery Battle Academy 2: Eastern Front - End of Early Access Space Program Manager unveils its multiplayer modes Another update for Commander: The Great War!Distant Worlds: Universe gets a new updateDeal of the Week: Eagle Day to Bombing the Reich Advanced Tactics Gold is coming to SteamMatrix Games now speaks German!A little bit of history with To End All WarsBattle Academy 2 gets a release date!
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

PA Load bug?

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support >> PA Load bug? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
PA Load bug? - 8/4/2011 9:00:29 PM   
Crackaces


Posts: 2612
Joined: 7/9/2011
Status: offline
The picture below shows a air transport task force with a AV class ship, loading a PBY squadron. You can see the "LOADING UNIT" and load verified.

But after the exit the TF is idle and not loading the aircraft at all! In fact this TF sailed 1/2 to the target before I realize it left port without loading?

OK whats up?




Attachment (1)

< Message edited by Crackaces -- 8/4/2011 9:03:18 PM >
Post #: 1
RE: PA Load bug? - 8/4/2011 9:15:22 PM   
Crackaces


Posts: 2612
Joined: 7/9/2011
Status: offline
After an exit .. and a look at the TF status and cargo status is idle!




Attachment (1)

(in reply to Crackaces)
Post #: 2
RE: PA Load bug? - 8/4/2011 10:23:51 PM   
vonTirpitz


Posts: 511
Joined: 3/1/2005
From: Wilmington, NC
Status: offline
The Tangier is a tender (support ship). You need to use a cargo type vessel to load the airgroup (xAK, AK, AKV, etc). When you click on the verify load button it should display a message that no ships were allocated (or something like that).

The fact that load screen still shows LOADING GROUP after the verification fails appears to be a UI update issue (i.e. the screen isn't updated based on the fact that the verify load failed). Perhaps Michael can check that and change how it displays when this happens.

_____________________________


(in reply to Crackaces)
Post #: 3
RE: PA Load bug? - 8/5/2011 5:27:21 AM   
PaxMondo


Posts: 5660
Joined: 6/6/2008
Status: offline
I think a similar issue can arise with some subs being put into sub transport TF's and then trying to load troops.  MAny subs can't load any troops, but the load screen will say loading group even when they aren't.

_____________________________

Pax

(in reply to vonTirpitz)
Post #: 4
RE: PA Load bug? - 8/5/2011 11:44:01 AM   
michaelm


Posts: 9081
Joined: 5/5/2001
From: Sydney, Australia
Status: offline
"Verify load" should say 'unable to allocate any load to any ship!'.

I had a quick look and there seems to be trouble when a TF can't allocate ships to the load. If I clear out the groups, then it mucks up ships that WERE loading groups in same TF.

Will have a think about how to get around this.

< Message edited by michaelm -- 8/5/2011 3:46:50 PM >


_____________________________

Michael

(in reply to PaxMondo)
Post #: 5
RE: PA Load bug? - 8/5/2011 8:58:20 PM   
PaxMondo


Posts: 5660
Joined: 6/6/2008
Status: offline
Thanks for the support.

_____________________________

Pax

(in reply to michaelm)
Post #: 6
Page:   [1]
All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support >> PA Load bug? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.063