Matrix Games Forums

New Screenshots for Pike & ShotDeal of the Week Command: Modern Air/Naval Operations WOTYCommand: Modern Air/Naval Operations WOTY is now available!Frontline : The Longest Day Announced and in Beta!Command gets Wargame of the Year EditionDeal of the Week: Pandora SeriesPandora: Eclipse of Nashira is now availableDistant Worlds Gets another updateHell is Approaching Deal of the Week Battle Academy
Forums  Register  Login  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ 

My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums  Log Out

Problem with Wargamer Forum

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [General] >> General Discussion >> Problem with Wargamer Forum Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Problem with Wargamer Forum - 4/29/2011 5:55:13 PM   
JudgeDredd


Posts: 8505
Joined: 11/14/2003
From: Scotland
Status: offline
I've been able to post (up until this morning) on The Wargamer Forum, but since Windows 7 updated this morning (and installed Internet Explorer 9) I don't seem to be able to post.

Is anyone esle running Win7 SP1 and/or IE 9 and can post there?

_____________________________

JudgeDredd
I AM the Law!
Post #: 1
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/29/2011 5:57:00 PM   
Barthheart


Posts: 3103
Joined: 7/20/2004
From: Nepean, Ontario
Status: offline
I'm running Win7 Sp1 and can post but I'm using IE8....


_____________________________

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty & well preserved body,
but rather to skid in broadside, totally worn out & proclaiming "WOW, what a ride!"

(in reply to JudgeDredd)
Post #: 2
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/29/2011 8:33:59 PM   
JudgeDredd


Posts: 8505
Joined: 11/14/2003
From: Scotland
Status: offline
Uninstalled IE 9 and it's fine. Unusual for MS to have a problem with a release of a new browser

_____________________________

JudgeDredd
I AM the Law!

(in reply to Barthheart)
Post #: 3
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/29/2011 9:32:22 PM   
Lützow


Posts: 1489
Joined: 7/22/2008
From: Germany
Status: offline

quote:

ORIGINAL: JudgeDredd

Uninstalled IE 9 and it's fine. Unusual for MS to have a problem with a release of a new browser


Why? Could install FF for posting on wargamer instead.

From a webdeveloper perspective IE9 is the first halfway feasible version.

(in reply to JudgeDredd)
Post #: 4
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/29/2011 10:59:28 PM   
NefariousKoel


Posts: 2920
Joined: 7/23/2002
From: Murderous Missouri Scum
Status: offline

quote:

ORIGINAL: JudgeDredd

Unusual for MS to have a problem with a release of a new browser


You jest, surely.

(in reply to JudgeDredd)
Post #: 5
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/29/2011 11:26:06 PM   
JudgeDredd


Posts: 8505
Joined: 11/14/2003
From: Scotland
Status: offline
Yes - I jest.

Lutzow, I don't like Firefox and even if I did - I don't want two browsers. I like familiarity - so one is enough

_____________________________

JudgeDredd
I AM the Law!

(in reply to NefariousKoel)
Post #: 6
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/30/2011 2:28:29 AM   
sabre1


Posts: 1928
Joined: 8/15/2001
From: CA
Status: offline
JD,

I forget, but I had to hit a setting in IE9. I had the same problem, could not post. I kept fiddling with setting in IE9, and found the right one. Now I forget which one. <G>

It's there trust me. LOL...Dang it sucks getting old...

(in reply to JudgeDredd)
Post #: 7
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/30/2011 2:29:48 AM   
sabre1


Posts: 1928
Joined: 8/15/2001
From: CA
Status: offline
Ok, I think I found it. It's the compatibility view in the tools section. Try that, it worked for me.

(in reply to sabre1)
Post #: 8
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/30/2011 8:06:30 AM   
JudgeDredd


Posts: 8505
Joined: 11/14/2003
From: Scotland
Status: offline
Thx Sabre1 - it's off now and can stay off for a while. What was I thinking installing an newly released browser from MS

_____________________________

JudgeDredd
I AM the Law!

(in reply to sabre1)
Post #: 9
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/30/2011 11:50:29 AM   
wodin


Posts: 7995
Joined: 4/20/2003
From: England
Status: offline
I can't post with IE 9 only Opera....been like that for a week or so.

_____________________________

My Tactical wargame facebook page.

https://www.facebook.com/Tacticalwargame


(in reply to JudgeDredd)
Post #: 10
RE: Problem with Wargamer Forum - 4/30/2011 10:30:53 PM   
cookie monster


Posts: 1695
Joined: 5/22/2005
From: Birmingham,England
Status: offline
Try to use IE9 in 32 bit not the 64 bit and use compatability if theres a problem

I have IE9 running at 32bit and havent encountered a problem...yet

(in reply to wodin)
Post #: 11
RE: Problem with Wargamer Forum - 5/1/2011 4:16:28 AM   
Carl Myers

 

Posts: 136
Joined: 9/16/2003
Status: offline
quote:

Ok, I think I found it. It's the compatibility view in the tools section. Try that, it worked for me.


Easier to click the torn page to the left of the refresh in the One Box.

(in reply to sabre1)
Post #: 12
RE: Problem with Wargamer Forum - 5/1/2011 4:45:52 AM   
Carl Myers

 

Posts: 136
Joined: 9/16/2003
Status: offline
You could also complain to the Wargamer site, if they notified MicroSoft of the problem, that site could be put on the compatibility view list so that I.E.9 would be able to load that site correctly.

(in reply to JudgeDredd)
Post #: 13
RE: Problem with Wargamer Forum - 5/1/2011 6:23:13 AM   
planner 3

 

Posts: 618
Joined: 3/7/2008
Status: offline
Tried it with Win7pro 64bit,,,,no prob

_____________________________

"As Pogo said, 'We have met the enemy and he is us' "

(in reply to Carl Myers)
Post #: 14
Page:   [1]
All Forums >> [General] >> General Discussion >> Problem with Wargamer Forum Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.088