New Install problem (Full Version)

All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> War in the Pacific: Admiral's Edition >> Tech Support


Speedy -> New Install problem (1/1/2013 2:25:55 PM)

Hi all,

I've just got a new Windows 8 laptop after my last one died.

The game seemed to install ok but when I load up my latest turn against Fabertong the detail screens of any ship, TF or base etc are transparent like the attached and I can't make anything out.

Does anyone have any ideas what's going on and how to solve it?



VPaulus -> RE: New Install problem (1/1/2013 3:03:37 PM)

Check if you have the same issue in windowed mode.

Speedy -> RE: New Install problem (1/1/2013 4:52:01 PM)

Thanks. It's fine in windowed mode.

The game runs VERY slow though when I try to scroll around, click on anything, select anything. For example if I click on anything it takes about 4-5 seconds for the page to open up! Took an hour to do a 20 min turn!

Being a non-techy guy are there any hints anyone would have to speed things up?

Here's my system stats:

Pavilion G6-2213sa laptop

AMD Quad Core A8-4500M
AMD Radeon HD 7640G Graphics


JocMeister -> RE: New Install problem (1/1/2013 5:08:56 PM)

Have you tried using the -dd_sw switch?

VPaulus -> RE: New Install problem (1/1/2013 5:10:47 PM)

Check this thread:

Speedy -> RE: New Install problem (1/2/2013 5:36:44 PM)

Woohoo. No more slow downs [:)]

Added -cpu4 -SingleCpuOrders -multiaudio -deepColor -dd_sw -altFont -f -px1366 -py768

And made it run in Compatibility Mode XP3

It's all good.

Thanks all

Page: [1]

Valid CSS!

Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI