Forum error (Full Version)

All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Gary Grigsby's War in the East Series



Message


morvael -> Forum error (12/13/2012 7:51:48 PM)

Since yesterday the forum behaves badly at certain times when posting. Who can fix this?




TulliusDetritus -> RE: Forum error (12/13/2012 8:16:05 PM)

This guy can (or maybe not?) [:'(]

So far he hasn't helped me a lot in my current game though (and he was enlisted the 22 june 1941) [8|]

[image]local://upfiles/11562/FD7E1A78D89442419E5A5A7E30535204.jpg[/image]




morvael -> RE: Forum error (12/13/2012 8:57:19 PM)

No really, when you submit a post the page times out and even though the post is added, the thread stats are not updated (so for example the "last post by" info stays the same).




TulliusDetritus -> RE: Forum error (12/13/2012 9:17:22 PM)


quote:

ORIGINAL: morvael

No really, when you submit a post the page times out and even though the post is added, the thread stats are not updated (so for example the "last post by" info stays the same).


I have seen the same, but in fact on the last weeks (not just since yesterday) [:)]




Schmart -> RE: Forum error (12/14/2012 11:30:32 PM)

I haven't noticed this in the WitE forums, but I've seen some of this in some other (non-Matrix) forums around the internet lately. Could be an inherent forum software issue, rather than a website issue. Also (as on other sites) it could be related to various degrees of forum software hacking. Or it just means that your internet connection is having a bad hair day...




carlkay58 -> RE: Forum error (12/15/2012 3:00:50 PM)

It could also be a software glitch as many servers are updating and so are the browsers. If you have IE10, there are some problems in the HTML code processing for older sites which could be causing the problem. I have not had any problems on any of my sites and I am currently with IE10, but I have heard of several problems from other people.




morvael -> RE: Forum error (12/15/2012 3:05:57 PM)

Internet and browser working perfectly. I have encountered problems such as these on a forum I ran, when there was corrupted database or server was overloaded (the script didn't finish execution and timed out, thus not updating the database completely - that's why the post is added, but thread statistics not updated).




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
0.015625