mp lobby (Full Version)

All Forums >> [New Releases from Matrix Games] >> Conflict of Heroes Series >> Tech Support



Message


Jamm -> mp lobby (8/11/2012 5:46:07 PM)

I tried logging into lobby today for tournament game and had problems.

It said my login was a success and everything but I didn't see my opponent and he said he was in there.

It said the requested name is valid, but no data of the requested type was found.

And then over and over again it repeated, CANNOT SEND, NOT CONNECTED.

My internet connection is working properly and I've not had any problems in the past.

Is my game or Slitherine account corrupted?
Any help would be appreciated.




Jamm -> RE: mp lobby (8/11/2012 6:54:38 PM)

Just did a full re-install and still have the same problem.

Account is Jamm22 at slitherine and SU ID is 35036




Winti10 -> RE: mp lobby (8/11/2012 9:48:58 PM)

Just started to have the same problem for me as well. The status area is filled with the same message again and again:

Serial verification success.
Login success.
Your SUID: 35672
The requested name is valid, but no data of the requested type was found
CANNOT SEND, NOT CONNECTED
Forum Login success.
CANNOT SEND, NOT CONNECTED
CANNOT SEND, NOT CONNECTED
CANNOT SEND, NOT CONNECTED

It was working well a few hours ago...




ericbabe -> RE: mp lobby (8/13/2012 7:29:17 PM)

We're investigating this. Erik Rutins was able to duplicate the issue for a time. We're speculating it might be something related to the server load. Thanks for the report.




Winti10 -> RE: mp lobby (8/13/2012 8:59:01 PM)

Once the message was something about cannot resolve host name. Now seems to be working again.




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
0.015625