Random campaign, random battle not working (Full Version)

All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [World War II] >> Panzer Command: Ostfront >> Tech Support



Message


rjl518 -> Random campaign, random battle not working (3/27/2012 2:18:57 AM)

I have tried to get the randome campaign generator and random battle generator to work and it keeps on asking me if i want to run scripts on my page...then when i open the window...i get missing graphics and it doesnt seem to work...i must be doing something wrong or perhaps i didnt install the game correctly...i hve the game with the current beta patch



[image]local://upfiles/36672/4A871FC801D84635953549D28E4D84C1.jpg[/image]




junk2drive -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 2:33:51 AM)

Do you have the game installed in C:\Matrix Games\Panzer Command Ostfront




rjl518 -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 3:03:22 AM)

yes i do




junk2drive -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 3:10:43 AM)

Could be your security settings are stopping you from running unknown scripts. Try finding the PzCRBg.hta in the main folder. Right click it and see if you can run as admin.




rjl518 -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 3:41:46 AM)

yes...i can run it as admin and i keep on getting the same thing




Rick -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 3:52:51 AM)


quote:

ORIGINAL: rjl518

yes...i can run it as admin and i keep on getting the same thing


Do you have any trouble running the rest of the game?

Rick




rjl518 -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 4:00:07 AM)

the game and the scenarios play okay...but map maker...random campaign..and random battle look like what i showed you




Rick -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 6:21:57 AM)

quote:

ORIGINAL: rjl518

the game and the scenarios play okay...but map maker...random campaign..and random battle look like what i showed you


what is your operating system. It sounds like you're having a problem running hta apps.

Your file associations might not be set to the default. If you're using Win 7, go to the Game folder root (the main PCO folder).
find the file named: PzCRBg.hta. This is the Random Battle Generator.

Right click on this file to bring up a file menu. Then choose properties. from the properties go to the General Tab. It should look like the screen below.

It should show that it opens with the Micorsoft HTML Application Host. If it shows something else, click on the change button and change it to open with Microsoft HTML Application Host (this is the default setting for hta's I believe). When you change it, you might want to check the box at bottom to set it for all hta's. If you don't want to set it foor hta's you will need to repeat this process for all of the hta files in that Game folder.

Thanks
rick


[image]local://upfiles/91/F12517EA4B1744B08B74EF8869D7D7F7.jpg[/image]




rjl518 -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 10:56:16 AM)

what if im not showing microsoft html application host?




Rick -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 6:54:26 PM)

quote:

ORIGINAL: rjl518

what if im not showing microsoft html application host?


In the screenshot above, where it shows "Open with: Microsoft(R) HTML Ap..." press the button labeled: "Change..." and on the next screen select Microsoft(R) HTML Application Host. I'm doing this with Win 7, so if you aren't using Win 7 it might look different, I don't recall how it looks in Win XP.


Thanks
Rick




junk2drive -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 9:16:37 PM)

Looks the same on XP. Don't press the shift key when you want a 7.




Rick -> RE: Random campaign, random battle not working (3/27/2012 10:55:31 PM)


quote:

ORIGINAL: junk2drive

Looks the same on XP. Don't press the shift key when you want a 7.


that's a good tip. lol

Edited my original post - thanks!
Rick




rjl518 -> RE: Random campaign, random battle not working (3/28/2012 1:25:55 AM)

when i click change...microsoft html host is not listed at all...i dont think i have the program




junk2drive -> RE: Random campaign, random battle not working (3/28/2012 1:31:46 AM)

It is possible that when you installed the game, the required .Net 4 did not install.




rjl518 -> RE: Random campaign, random battle not working (3/28/2012 1:32:54 AM)

it did...it installed...where can i get a copy of the microsoft html application?




junk2drive -> RE: Random campaign, random battle not working (3/28/2012 1:39:25 AM)

Don't know, I've never had to install it.




junk2drive -> RE: Random campaign, random battle not working (3/28/2012 1:41:41 AM)

First item in google search

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/microsoft-html-application-host/84c77770-ca6f-42ef-9356-0b75c3db747f




rjl518 -> RE: Random campaign, random battle not working (3/28/2012 1:58:03 AM)

thanks a lot...got it running...great game...thats another reason why i like matrixgames...the COMMUNITY!!!




junk2drive -> RE: Random campaign, random battle not working (3/28/2012 2:01:33 AM)

Glad to hear that. Enjoy!




Rick -> RE: Random campaign, random battle not working (3/28/2012 2:56:15 AM)


quote:

ORIGINAL: rjl518

thanks a lot...got it running...great game...thats another reason why i like matrixgames...the COMMUNITY!!!


good to hear!

Thanks
rick




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
2.148438E-02