SPWAW Enhanced Forum has Moved (Full Version)

All Forums >> [Current Games From Matrix.] >> [World War II] >> Steel Panthers World At War & Mega Campaigns



Message


Alby -> SPWAW Enhanced Forum has Moved (1/11/2008 3:04:21 AM)

we are moving to new and better site, where we can attach files and upload images and much more
http://enhanced.freeforums.org/

dont expect to see much there just yet...will take a few days to get it all up and running.
[:D]




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/12/2008 3:01:56 AM)

got a few things up, but will take a few days to get it back like we want it.
[:)]




JEB Davis -> RE: Enhanced Forum back online (1/12/2008 10:17:53 AM)

[&o] Most excellent!




junk2drive -> RE: Enhanced Forum back online (1/12/2008 5:43:35 PM)

Forgot my password isn't working [&:]

edit: you have to create a new account




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/16/2008 8:36:56 PM)

well now this site is having problems too..
[:@]
will wait and see if they get it fixed.
[8|]




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/18/2008 2:46:10 PM)


Jackal
Site Admin/support forum
[image]http://forum.freeforums.org/images/avatars/95632261245c51b4952b4f.gif[/image]

"We will look into this and try to have it resolved as soon as possible."


Its still down
[:@][:@][:@][:@] 




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/18/2008 4:32:11 PM)

It is working again
[:)]




vahauser -> RE: Enhanced Forum back online (1/18/2008 11:06:32 PM)

Alby,

I tried to register on your new site hours ago.  Still awaiting email confirmation...




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/18/2008 11:21:22 PM)

quote:

ORIGINAL: vahauser

Alby,

I tried to register on your new site hours ago.  Still awaiting email confirmation...

you are listed as newest member
[&:]




vahauser -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 2:15:38 AM)

Alby,

I can't read your website screens because everything is a very dark green and very dark red.  Too dark to read.

Also, I still cannot log in as vahauser because I get a message that I am not providing the correct password.  When I tried to register, I entered the password I wanted.  Evidently I didn't get the password I wanted.  Can you tell me how I can find out what my password is since it isn't what I wanted?




teck -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 3:34:50 AM)

tried to with no luck




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 5:46:02 PM)

quote:

ORIGINAL: vahauser

Alby,

I can't read your website screens because everything is a very dark green and very dark red.  Too dark to read.

Also, I still cannot log in as vahauser because I get a message that I am not providing the correct password.  When I tried to register, I entered the password I wanted.  Evidently I didn't get the password I wanted.  Can you tell me how I can find out what my password is since it isn't what I wanted?

PM me your password and I will enter it, I also changed the default theme so its easier to see, altho i had no problems seeing things..
[:D]
You can also change the scheme, in your profile




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 5:46:34 PM)


quote:

ORIGINAL: teck

tried to with no luck

you are listed as a member in the member list




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 5:50:37 PM)

For some reason Vahuser and Teck (and one other) were listed as members but 'not activated'
however another member who signed up after them was listed as 'activated'.
not sure if it was something you did in sign up, or something to due with the recent server change over, or the code (requires users enter a code defined by an image when registering), or..., but I "activated" your accounts (and the other that wasnt)
let me know if you still have problems





Goblin -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 7:21:19 PM)


quote:

ORIGINAL: Alby


quote:

ORIGINAL: vahauser

Alby,

I tried to register on your new site hours ago.  Still awaiting email confirmation...

there is no email confirmation
you are listed as newest member
[;)]



I received, and required, an email confirmation to activate my account. The guys that are not working may not have gotten the email?


Goblin




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 8:37:03 PM)

hmmm, possibly, I know its set to 'User activated'  right now, until the spammers find the place
[;)]




vahauser -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 8:47:49 PM)

Goblin,

You are correct.  I still have not received an email that confirms my registration and password.  I still cannot log in.  And I still cannot read the forum because it is some icky dark green that hurts my eyes (plus the combination of dark red text makes it even harder to read).




Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 8:57:18 PM)


quote:

ORIGINAL: vahauser

Goblin,

You are correct.  I still have not received an email that confirms my registration and password.  I still cannot log in.  And I still cannot read the forum because it is some icky dark green that hurts my eyes (plus the combination of dark red text makes it even harder to read).

when is last time you tried?
that theme is no longer on there so you shouldnt be seeing it?
PM me your password and I can enter it for you.





Alby -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 9:00:15 PM)

I just sent you an email




vahauser -> RE: Enhanced Forum back online (1/19/2008 10:29:08 PM)

Alby,

Yes everything is fine now and the light blue/gray theme is much much more readable.  Very nice now.

--V




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
0.0234375